دانش رویان یکتا ماندگار
46016872 (21) 98+ 4037615 (912) 98+
[email protected]
ایران - تهران - اتوبان ستاری - بلوار لاله - پلاک 5
اطلاعات بیشتر
اختصاص ۱۰ درصد حجم اعتبار توسعه کشور به راه‌سازی/‌ بومی‌سازی تولید آسفالت الیافی‌

اختصاص ۱۰ درصد حجم اعتبار توسعه کشور به راه‌سازی/‌ بومی‌سازی تولید آسفالت الیافی‌

1392-11-15 ( 10 سال پیش ) دسته خبری : عمومی


یوسف ثمین در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: گواهینامه فنی مرکز تحقیقات راه و مسکن برای بتن الیافی با کاربری در روسازی‌های بتن غلتکی و انواع مصارف ساختمانی با حذف میل‌گرد حرارتی صادر شده است و به زودی برای آسفالت الیافی نیز از مراجع ذیصلاح تاییدیه‌های مربوطه صادر خواهد شد.

وی ادامه داد: صنعت راهسازی کشور بیش از 10 درصد از حجم اعتبار کل توسعه کشور را به خود اختصاص می‌دهد و با توجه به اهمیت این موضوع، استفاده از فناوری‌های نوین در عرصه جاده‌سازی نظیر  آسفالت الیافی می‌تواند با افزایش دوام و عمر جاده و باند فرودگاه‌ها کمک شایانی به رشد اقتصادی کشور کند.

ثمین ادامه داد: تولید آسفالت الیافی در ایران با الگوبرداری از نمونه‌های خارجی و تأثیرپذیری از نتایج آزمایشگاهی و پروژه‌های تحقیقاتی متعدد بومی شده است.

وی ‌افزود: این تکنولوژی مدرن در اختیار کشورهای توسعه یافته و شرکت‌های بزرگ آمریکایی بود که با اجرای آن در چند پروژه راه‌سازی در حال اجرا، ایران هم صاحب این تکنولوژی شده است.

این کارشناس جاده‌سازی اضافه کرد: ‌مقاومت کششی و استحکام آسفالت مسلح شده با این الیاف بسیار بیشتر از آسفالت معمولی است، ضمن آنکه مقاومت آسفالت در برابر ترک خوردگی انعکاسی، حرارتی و خستگی تا چندین برابر افزایش می‌یابد.

‌وی اضافه کرد: ‌الیاف مصنوعی پلی آرامید در همه کارخانه‌های آسفالت با هر ظرفیتی به خوبی با مصالح و قیر مخلوط می‌شود و در عرض چند ثانیه به طور یکنواخت و کامل در مخلوط توزیع می‌شود.

این کارشناس جاده‌سازی با اشاره به کاهش 35 درصدی ضخامت لایه آسفالتی با بکارگیری این نوع آسفالت، ‌افزود: ‌در حال حاضر بیش از 720 کارخانه فعال در کشور نزدیک به 60 میلیون تن آسفالت در سال تولید می‌کنند، که با بکارگیری این نوع آسفالت، سالانه 1450 میلیارد تومان صرفه‌جویی می‌شود.

وی بیان کرد: پیش از این محققان کشور‌ توانسته بودند الیاف نساجی را در آسفالت مورد استفاده قرار داده و آسفالت الیافی از این نوع را مورد آزمایش و ارزیابی قرار دهند اما مقاومت کششی و فرسایشی (خوردگی) الیاف مصنوعی پلی آرامید بسیار بیشتر از الیاف نساجی است.‌

منبع / نویسنده : مدیر سایت

بازگشت